Dr. Édes István PhD, FESC. - Első Füredi Magánklinika

Dr. Édes István Ferenc PhD, FESC, egyetemi docens
Szakterület: Kardiológia

Harmadik generációs orvosi családból származom, így egyértelmű volt számomra, hogy családomhoz hasonlóan én is az orvosi pályát választom hivatásomnak. A munkám számomra a megmentett és megsegített életekről szól, ezért dolgozom nap mint nap.

Immáron tizenöt éve dolgozom sürgősségi, heveny infarktus ellátási rendszerben, így a legnagyobb siker számomra, amikor az életveszélyben lévő beteget sikerül megmenteni. Ezen élményben szerencsére számos alkalommal volt részem és remélem ez nem változik a jövőben sem. Különös szakmai sikert jelent számomra, amikor legmodernebb terápiát alkalmazva szó szerint a halál torkából hozzuk vissza a pácienst. Hálájuk, illetve hozzátartozójuk hálája adja munkánk igazi értelmét.

Munkám során törekszem arra, hogy a beteg-orvosi kommunikáció a lehető leggördülékenyebb legyen. Odafigyelek a világos, érthető, túlzott szakkifejezésektől mentes kommunikációra. Szeretem pontosan kifejteni azt, hogy az az alkalmazott terápia miért szükséges, az adott gyógyszer miért előnyös és miért adjuk ezt a betegnek. Fontos számomra, hogy a páciens részéről ne maradjon a rendelés végére nyitott kérdés vagy megválaszolatlan gondolat.

Szabadidőmet javarészt családommal töltöm. Emellett több mint huszonöt éve hódolok a fitnesz/testépítés világának és újabban a sportlövészetnek.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)