Dr. Nagy Gergő - Első Füredi Magánklinika

Dr. Nagy Gergő

Szakterület: Belgyógyászat

Nagyon korán, még kisgyermekként eldöntöttem, hogy orvos leszek, mert nagyon érdekelt az örök kérdés: „Miért?”. Miért úgy működik az ember? Miért ilyen bonyolult?

Ez a fajta kíváncsiság megmaradt az egyetemi évek alatt is és úgy gondoltam, hogy egy olyan szakma képes ezt valamelyest kielégíteni, mint a belgyógyászat. 2009-ben végeztem a Debreceni Egyetemen. A nyomozói tevékenység és az információk szintetizálásának a lehetősége folyamatos izgalmat és tudásvágyat képzett és képez mai napig is bennem egy adott beteg iránt. 

A páciensssel való kommunikációban a személyre-szabottságot és a komplex megközelítést tartom nemcsak fontosnak, hanem elengedhetetlennek. Hiszem, hogy az orvos-beteg kommunikáció a pszichén és megvalósuló közös tervek útján a gyógyulás egyik alappilére, sőt akár kiváltó oka is.

Minden egyes apró segítség elégedettséggel tölt el, még ha csak egy egy mondatos tanácsról is van szó vagy egy felírt vényről. A legnagyobb sikerélmény, ha hallgatnak az emberre és a véleményével segíteni tud.

Segítőkész embernek tartom magam, talán ez a legjellemzőbb tulajdonságom.Ez egy mozgatórugó nálam.

 A sportot nagyon szeretem, de sajnos többet nézem, mint csinálom. Amikor jut idő, akkor szívesen snookerezek vagy könyvet olvasok. A zeneszeretet is meghatározó, nagyon gyakran hallgatok zenét.

Emellett ha van idő, akkor meglehetősen sok filmet vagyok képes megnézni. Természetesen a családdal töltött időben pedig a közös biciklizés, túrázás rendszeres tevékenységnek számítanak.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)