Dr. Váradi Éva - Első Füredi Magánklinika

Dr. Váradi Éva

Szakterület: Radiológia

Gyermekkorom óta az orvosi pályára készültem, a természettudományos ismeretek elsajátítása felé mindig érdeklődéssel fordultam.  

A jó terápiás döntés kialakítása érdekében folytatott korrekt diagnosztikus eljárásokra már egyetemi tanulmányaim alatt felfigyeltem.  Korunkban tapasztalható technikai lehetőségek lehetővé teszik, hogy a képalkotó eljárások a medicinális tudományok egyik leggyorsabban fejlődő ága lehessen.

A pácienssel való kommunikációban a leglényegesebbnek az iránta tanúsított tiszteletet tartom. Erre épül a problémák, panaszok feltárása és megértése. A nyugodt légkörben, professzionális környezeteben a vizsgálatok folyamán kapott információk érthető átadása, megbeszélése a pácienssel az orvosi vizsgálataim fontos része.

A legnagyobb sikerélményeim a hasi UH vizsgálatokhoz és a mammográfiás vizsgálatokhoz kötődnek.  Számos kórképben, az időben alkotott jó diagnózis értéke felbecsülhetetlen. A páciensek rendszeres visszatérése a rendelőmbe megtisztelő érzéssel tölt el.

Elemző, körültekintő ember vagyok, elkötelezett nemcsak magam, de mások jóléte iránt is.  Hobbym az olvasás és a pilates.