Várható nyitás: 2021. Tavasz

Bemutatkozik az Első Füredi Magánklinika

Az Első Füredi Magánklinika 2021-ben nyitotta meg kapuit Balatonfüred szívében az Eszterházy-villának és a Vaszary-galériának is helyt adó Honvéd utca és a korábbi balatonfüredi főorvosról elnevezett Huray utca sarkán. A mintegy 1000 nm-en elterülő intézményt létrehozásakor törekedtünk a páciensek teljes körű kiszolgálásáról, így ennek megfelelően több szakrendelő helyiséget, saját radiológiai részleget, kiemelt kezelőhelyiséget, műtőt és fekvő részleget is kialakítottunk…

Szolgáltatásaink

Belgyógyászat

A belgyógyászat a felnőttkori betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik.

Kardiológia

A kardiológia elsősorban a szív betegségeinek megelőzésével, diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik.

Diabetológia

A diabetológia a cukorbetegséggel (diabétesszel), annak gyógyításával és a szövődmények megelőzésével foglalkozó orvostudományi ág.

Ortopédia

Az ortopédia a tartó-és mozgásszervei betegségekkel foglalkozó szakterület.

Fül - orr- gégészet

A fül-orr-gégészet, mint ahogy a neve is mutatja a fül, az orr- és melléküregek (arcüreg, homloküreg, stb.), a garat, a gége…
bőrgyógyászat Balatonfüreden

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőrnek, a hajnak és a körmöknek a betegségeit vizsgálja…

Gasztroenterológia

A belgyógyászat azon szakága, mely a nyelőcső, a gyomor és bélrendszer, valamint a máj, epe és hasnyálmirigy működésének vizsgálatára specializálódott.

Sebészet

Az általános sebészeti vizsgálatra általában valamelyik társszakma (pl.: belgyógyászat) indikációja alapján történő műtéti beavatkozás véleményezése miatt kerül sor.

Nőgyógyászat

Klinikánkon nőgyógyászaink teljes körű magzati UH diagnosztikát (4D babamozi, genetikai UH, stb.) és terhesgondozást is végeznek.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)