Várható nyitás: 2021. Tavasz

Bemutatkozik az Első Füredi Magánklinika

Az Első Füredi Magánklinika 2021-ben nyitotta meg kapuit Balatonfüred szívében az Eszterházy-villának és a Vaszary-galériának is helyt adó Honvéd utca és a korábbi balatonfüredi főorvosról elnevezett Huray utca sarkán. A mintegy 1000 nm-en elterülő intézményt létrehozásakor törekedtünk a páciensek teljes körű kiszolgálásáról, így ennek megfelelően több szakrendelő helyiséget, saját radiológiai részleget, kiemelt kezelőhelyiséget, műtőt és fekvő részleget is kialakítottunk…

Szolgáltatásaink

Belgyógyászat

A belgyógyászat a felnőttkori betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik.

Kardiológia

A kardiológia elsősorban a szív betegségeinek megelőzésével, diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik.

Diabetológia

A diabetológia a cukorbetegséggel (diabétesszel), annak gyógyításával és a szövődmények megelőzésével foglalkozó orvostudományi ág.

Ortopédia

Az ortopédia a tartó-és mozgásszervei betegségekkel foglalkozó szakterület.

Fül - orr- gégészet

A fül-orr-gégészet, mint ahogy a neve is mutatja a fül, az orr- és melléküregek (arcüreg, homloküreg, stb.), a garat, a gége…
bőrgyógyászat Balatonfüreden

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőrnek, a hajnak és a körmöknek a betegségeit vizsgálja…

Gasztroenterológia

A belgyógyászat azon szakága, mely a nyelőcső, a gyomor és bélrendszer, valamint a máj, epe és hasnyálmirigy működésének vizsgálatára specializálódott.

Sebészet

Az általános sebészeti vizsgálatra általában valamelyik társszakma (pl.: belgyógyászat) indikációja alapján történő műtéti beavatkozás véleményezése miatt kerül sor.

Nőgyógyászat

Klinikánkon nőgyógyászaink teljes körű magzati UH diagnosztikát (4D babamozi, genetikai UH, stb.) és terhesgondozást is végeznek.