Dr. Fellegi Veronika - Első Füredi Magánklinika

Dr. Fellegi Veronika

Szakterület: Fül,-orr-, gégészet

2000-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Gyerekkorom óta készültem erre a pályára, sikerrel vettem az akadályokat, és minden nap úgy érzem, hogy a helyemen vagyok. Szeretem ezt a hivatást, jó érzés az embereknek segíteni, őket meghallgatni, az egészség felé útmutatást adni. 

A pácienssel való kapcsolatban fontosnak tartom a teljes figyelmet, az empátiát és a BIZALMAT, a tiszta, érthető párbeszédet, az őszinte és kielégítő válaszokat a beteg kérdéseire, és az ehhez szükséges, zavartalan vizsgálati időt.

Nagy örömmel tölt el, amikor megoldhatatlannak tűnő problémákat sikerül kezelni, mint például amikor egy idős páciensem az őt egyre inkább zavaró fülzúgással keresett fel. Ehhez tudni kell, hogy az évek óta tartó fülzúgást legtöbbször nem tudjuk megszüntetni. A részletes kivizsgálás során átbeszéltük többek között az eddig szedett gyógyszereit. Átgondolva és konzultálva a családorvosával, módosítottunk a terápián, és két hét alatt elhalkult a fülzúgása, nyugodtan tudott aludni. A páciens arcán látott öröm és kipihentség bőven elég visszaigazolás volt a kontroll vizsgálat során. Természetesen a gyógyítás a legtöbb esetben nem ilyen egyszerű. Egy kislány, aki hetente látogatta a fülészeti rendelőket, hozzám is eljutott. Visszatérő hallójárat gyulladása, erős hámlása volt. Az összes létező gyógyszert, kezelési stratégiát megkapta, de mindig kiújultak a tünetei. Sokadik kísérlet után, tehéntej diétát kezdtünk, és speciális mikrobiológiai vizsgálatot végeztünk. A kapott eredmény alapján elkezdett, az eddigiektől eltérő technikával alkalmazott célzott kezelés áttörő sikert hozott. Sokadik nekifutásra, de sikerült meggyógyítani.

Többször mondták már, hogy kicsi a bors, de erős. Alacsony termetem miatt, és mert két lábbal állok a földön. Úgy gondolom, hogy érzékeny ember vagyok, de gyakorlatias. Mindig törekszem a problémák mielőbbi megoldására, időnként sürgetve a többieket. A körülöttem állók sorsát, gondjait fontosnak tartom, és ők tudják, hogy lehet rám számítani. Szeretek nevetni, játszani, jókat sütni-főzni, vendégeket hívni. Nyitott vagyok az új dolgokra, szeretek tanulni. Hobbim a természetjárás, a kertészkedés és a lakberendezés. 

 

 

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)