Nőgyógyászat

A nőgyógyászat a női nem szervek megbetegedéseivel, és ezek kezelésével foglalkozó szakág, de ide tartozik a terhesgondozás is. Rendszeres szűrővizsgálatokkal, a tünetek megjelenése előtt felismerhetőek a gyulladások, fertőzések, szervi elváltozások, a rosszindulatú daganatok megelőző állapotai. Az időben elkezdett kezelések hatékonyak és így elkerülhetőek az esetleges szövődmények.

Nőgyógyászat Balatonfüreden: magánklinikánkon várjuk a PCO, meddőség, endometriózis, méhnyarák, menopauza problémákban érintetteket is. Az Első Füredi Magánklinikán intim, meghitt környezetet és maximális szakmaiságot biztosít pácienseinknek.

Azonnali időpontok Veszprém megyében | Kiváló nőgyógyászok | Exkluzív környezet

Orvosaink

Szakmai stábunkban lévő szakorvosaink több éves külföldi és hazai gyakorlattal rendelkező magasan képzett szakemberek, akik munkájuk és az ügyfeleink gyógyulása iránt teljes mértékben elhivatottak.

Dr. Gáspár Levente

Nőgyógyász szakorvos
Dr. Gáspár Levente Szakterület: Nőgyógyászat Középiskolás koromban úgy gondoltam, hogy a legjobb terület a világ megváltására a gyógyítás. Ott döntöttem el, hogy orvos leszek. 1993-ban végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetemen, majd 1999-ben aneszteziológia-intenzív terápiából, 2003-ban pedig szülészet- nőgyógyászatból szakvizsgáztam. A szakmám kellő kihívást jelent maximalista személyiségem kibontakoztatásához. Nagyon fontosnak tartom a precízitást, az alapos munkát, hiszen sokszor csak így tudjuk megoldani a nem teljesen kézenfekvő eseteket. Körülbelül 10 éve történt, hogy egy 40 év körüli beteg vérzészavar miatt keresett fel. Elmesélte, hogy több, mint egy éve vérzik. Több helyen kezelték, volt már méhkaparása (negatív szövettan), kapott gesztagén kezelést, hormonpótlást, fogamzásgátló szedését is javasolták. Méhnyakrákszűrés a vérzésre hivatkozással nem történt. A vizsgálatnál láttam, hogy a vérzés nem a méhüregből, hanem a méhnyak felszínéről származik, alig egy-egy csepp. A szárazra törölt méhnyak felszínéről mintát vettem cytologiára. Két tárgylemezre, nehogy a vér miatt elnézzünk valamit. Mindkettő P5-ös lett. Invazív méhnyakrák miatt végül Werthweim műtét történt. Azóta is visszajár hozzám kontroll vizsgálatokra. Fontosnak tartom az orvos-beteg kapcsolatban, hogy a kommunikáció legyen egyéniesített, rövid, lényegretörő és érthető. A beteg ne menjen el a rendelésről megválaszolatlan kérdésekkel. Lényeges a társszakmák ellátási területébe tartozó, vagy a szülészet-nőgyógyászaton belül az engem/intézmény lehetőségeit meghaladó esetekben a további kivizsgálási/kezelési lehetőségek megbeszélése. Maximalista, makacs, kitartó, precíz és empatikus ember vagyok. Kritikus és önkritikus, aki nehezen viseli a hanyagságot és a pontatlanságot. Hobbim a kerékpározás, túrakajakozás.  
1306

Dr. Jósa Elemér

Nőgyógyász szakorvos
Dr. Jósa Elemér Szakterület: Szülészet-nőgyógyászat Édesapám is orvos volt, belgyógyász, rheumatológus. Kiváló diagnoszta volt. Sajnos már akkor távozott közülünk, amikor végzős voltam, de bizonyára nagy szerepe volt a pályaválasztásomban. 1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.  A páciensekkel való kapcsolatban fontos számomra az őszinteség, partneri kapcsolat, érthető  tájékoztatás a betegség lényegéről, okáról, a kezelés lehetőségeiről. Munkám során minden nap kapok pozitív visszajelzést a betegektől, illetve a társszakmákban dolgozó kollégák  részéről is.  
1310

Dr. Kapás István

Nőgyógyász szakorvos
Dr. Kapás István Szakterület: szülészet-nőgyógyászat, meddőségi specialista Eléggé meghatározta pályaválasztásomat az a tény hogy édesanyám és édesapám is orvos, így ez az irány nem is volt kérdés számomra. A nőgyógyászatban mindig is vonzott a szakma szerteágazó mivolta, amit az ebből adódó kihívások és sikerélmények miatt választottam. Visszagondolva nagyon örülök, hogy ebbe az irányba indultam el, hiszen mindig megtalálom azokat a különös eseteket, amelyek valami újat tanítanak. Pácienseimet egytől egyig partnerként kezelem a rendelések során, fontos, hogy nyíltan és őszintén kommunikáljunk. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy mindent érthetően és részletesen elmondjak a pácienseknek a kezeléssel, az eredménnyel és a vizsgálattal kapcsolatban is. Célom, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés a rendelés végén. Meddőségi specialistaként azzal az örömmel és sikerrel nem tudok betelni, amikor az évek óta meddőséggel küzdő párok terhességi tesztje pozitív lesz, majd pár éven belül a kistestvér érkezésének is tanúja lehetek. Nagyon céltudatosan és lelkiismeretesen foglalkozom pácienseimmel, akik megbízhatnak bennem. Hobbijaim közé tartozik a Motorozás, biciklizés, utazás, kirándulás, drónozás.
2100

ÁRAK

Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat hüvelyi ultrahanggal és citológiai mintavétel elemzéssel 45 500 Ft
Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat 28 500 Ft
Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat + citológia 39 500 Ft
Telefonos/online szakorvosi konzultáció 25 perces 28 500 Ft
IUD felhelyezés és vizsgálat (eszköz nélkül) 43 500 Ft
IUD levétel és vizsgálat 28 500 Ft
Full HPV szűrés mintavételi és kezelési díjjal 15 000 Ft
HPV szűrés - mRNS alapú (mintavételi és kezelési díjjal) 18 500 Ft
Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat + genetikai ultrahang 34 000 Ft
Hüvelyi ultrahang 17 000 Ft
Citológiai mintavétel és elemzés 17 000 Ft
NIFTY teszt 215 000 Ft
NIFTY teszt (ikerterhesség) 185 000 Ft
4D Babamozi (30-38 hetes terhesség esetén) 34 000 Ft
Vényírás 4 500 Ft
Milyen panaszok esetén keressen fel nőgyógyászt? 

 

 • menstruációs zavarok
 • méhnyakrák szűrés céljából
 • hormonális problémák esetén (túlzott szőrnövekedés, hajhullás) 
 • emlő elváltozásai
 • szexuális zavarok
 • nemi szervek külső elváltozásai (szemölcs, kiütés…stb.) 
 • nemi szervek belső elváltozásai (viszketés, szokatlan váladékozás) 
 • fogamzásgátlás 
 • meddőségi tanácsadás
 • terhesgondozás
 • endometriózis

 

Klinikánkon nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, az éves szűrésekre, hogy pácienseink egészségesek maradjanak és egy kisebbnek tűnő problémára is időben találjunk megoldást, elkerülve a későbbi bonyolultabb és hosszabb ideig tartó kezelést. 

 

Ezért a hölgyeknek minden esetben javasoljuk az évenkénti méhnyakrák szűrővizsgálat elvégzését.

 

Nőgyógyász szakorvosaink teljeskörű terhesgondozást, magzati ultrahang diagnosztikát és 4D babamozit is végeznek.

 

Balatonfüredi magánklinikánkon lehetőség van magzati genetikai vizsgálatok elvégzésére is. Ezek a vizsgálatok információt nyújtanak a magzat egészségéről és esetleges genetikai rendellenességekről.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)