Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat Balatonfüreden: magánklinikánkon mérsékelt árakkal, tapasztalt bőrgyógyász szakorvosokkal és korszerű műszaki felszereltséggel várjuk . Segíthetünk?

A bőrgyógyászatunkon a bőr, a haj és a körmök betegségeit, illetve a száj nyálkahártya, és a külső nemi szervek jó- és rosszindulatú elváltozásait vizsgáljuk és kezeljük tartósan, hatékonyan.

Azonnali időpontok Veszprém megyében | Kiváló bőrgyógyászok | Exkluzív környezet

Bőrgyógyász szakorvosok Balatonfüreden

Szakmai stábunkban lévő szakorvosaink több éves külföldi és hazai gyakorlattal rendelkező magasan képzett szakemberek, akik munkájuk és az ügyfeleink gyógyulása iránt teljes mértékben elhivatottak.

Dr. Fazekas Teréz

Bőrgyógyász szakorvos
Dr. Fazekas Teréz Szakterület: Bőrgyógyászat Mindig is emberekkel szerettem volna foglalkozni, tanítani, gyógyítani. Ebből főként a gyógyítást végzem, 1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.Kórházi orvosként régebben a nővérképzésben is részt vettem. Minden sikeres gyógyulásnak mind a mai napig örülni tudok, minden köszönő telefon hívás feltölt, és erőt ad a további munkához. A páciensekkel a bizalmi viszony kialakítása a célom, hiszen a gyógyulás csak partnerekként képzelhető el. Csupán a gyógyszer felírása, vagy a dignózis felállítása kevés, a betegnek tudnia kell, hogy tényleg a megfelelő ellátást kapja, személyre szabottan. Ne azt érezze, hogy csak egy a sok közül, a futószalagon. Sok szűrővizsgálatot végzek, főként a rosszindulatú bőrdaganok kiszűrése a cél. Mindig fontosnak tartottam, hogy ne csak 1-1 elváltozást, anyajegyet nézzek meg, ami a páciensnek gyanús, hanem az egész test vizsgálatát megtegyem. Ez sok esetben bizonyult sikeresnek, a legutóbbi szűrővizsgálaton például a páciens által egy ártalmatlannak tűnő, régóta meglévő anyajegy elváltozása került felismerésre a dermatoscóppal. Ez azért volt fontos, mert a korán felfedezett, még a rosszindulatú daganat első stádiumában lévő elváltozások 100%-ban gyógyíthatóak, így az időben történő biztonságos sebészi eltávolítás után a páciens bízhat a teljes felgyógyulásban. Sok esetben találkozom a krónikus kéz ekzema fájdalmas, viszkető tüneteivel. Ez számtalan gyógykenőcs, szappan használata mellett is visszatérő tünet lehet. Ilyenkor alapos kivizsgálást rendelek el, ami felfedhet rejtett gócokat, pl. epekövet, vagy daganatos betegséget. Mivel sokszor először a bőrön jelenik meg tünet, ami helyi kezelésre nem javul, mindig örülök amikor sikerül a kiváltó belső betegséget felfedezni, mellyel a gyógyulás rögtön megkezdődhet. Családcentrikus, együttérző, holisztikus szemléletű orvos vagyok. Nagyon szeretem a természetet, így szabadidőmet legszívesebben túrázással és biciklizéssel töltöm a családommal és a barátaimmal.
1342

Bőrgyógyászat - ÁRAK

Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat 28 500 Ft
Bőrgyógyászati kontroll vizsgálat 22 000 Ft
Telefonos/online szakorvosi konzultáció 25 perces 28 500 Ft
Anyajegyszűrés 28 500 Ft
Bőrelváltozás (pl.: szemölcs, bőrnövedék, stb.) eltávolítás egyedi árajánlat alapján
Vényírás 4 500 Ft
Milyen panaszok esetén keresse fel a bőrgyógyászatunkat Balatonfüreden?

 

 • pattanásos, túl zsíros vagy túl száraz bőr
 • anyajegy elváltozások, szűrések
 • pigmentációs zavarok
 • ekcéma, kiütés
 • allergiás reakciók (pl.: viszketés, bőrpír, kiütések) 
 • szemölcsök, kinövések
 • körömelváltozások (pl.: benőtt köröm, körömgomba)
 • bőrdaganatok
 • gombás, bakteriális vagy vírusos bőrfertőzés
 • tartós hajhullás, kopaszodás esetén
 • ismeretlen eredetű hólyagok a bőr felszínén, vagy a nemi szerveken
 • ha tanácsra van szüksége arra vonatkozóan, hogyan érhet el egészséges és ápolt bőrt

 

Megjelenésünk egyre fontosabb abban, hogy sikeresek és eredményesek legyünk. Hiszen ez kihat a lelki és a fizikai egyensúlyunkra. Ebben az egészséges és ápolt bőr kiemelkedő szerepet játszik. Ezért is érdemes vele foglalkoznunk, nemcsak akkor, ha már probléma van. Szakembereink szívesen állnak rendelkezésre, hogy kihozzák Önből a legjobbat.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)