videogaléria_ikon-02

Galéria

Podcastjeink azzal a céllal készültek, hogy pácienseink közérthető, ugyanakkor átfogó képet kapjanak egy-egy orvosi szakterületről vagy vizsgálatról, valamint hogy felhívjuk a figyelmet az egészségmegőrzés és a betegségmegelőzés fontosságára.

Fotóink segítségével pedig leendő pácienseink már látogatásuk előtt is betekintést nyerhetnek klinikánk kellemes belső környezetébe és mindennapi életébe.

Podcastek

GASZTROENTEROLÓGIA

Beszélgetés Dr. Bálint Leventével

20 perc

Videonkból kiderül miért fontos különbséget tenni lisztérzékenység és gluténszenzitivitás között, valamint beszélgetünk öndiagnózisról, a gyógyszerek és probiotikumok emésztőrendszerre gyakorolt hatásairól és a refluxbetegségről is.

GASZTROENTEROLÓGIA

Beszélgetés Dr. Bálint Leventével

19 perc

Videonkból kiderül miért fontos különbséget tenni lisztérzékenység és gluténszenzitivitás között, valamint szó esik öndiagnózisról, a gyógyszerek és probiotikumok emésztőrendszerre gyakorolt hatásairól és a refluxbetegségről is.

RADIOLÓGIA

Beszélgetés Dr. Halusz Irmával

20 perc

Beszélgetésünkből többek között megtudhatják, hogy mire alkalmasak a különböző képalkotó eszközök, hogy hogyan kell felkészülni egy-egy vizsgálatra, és hogy vajon kell-e tartani a röntgensugárzástól.

ORTOPÉDIA

Beszélgetés Dr. Prédl Andrással

20 perc

A beszélgetésből kiderül, mely korban mik a leggyakoribb problémák, mikor érdemes ortopéd- és mikor reumatológus szakorvoshoz fordulni, és a gyógytorna, illetve manuálterápia szerepéről is szó esik.

Idősgyógyászat

Beszélgetés Dr. Szabó Nórával

20 perc

A videóból megtudhatják, hogy mitől különleges, és hogy milyen irányelvek mentén dolgozik egy idősgyógyász, hogy mi az a holisztikus szemlélet, valamint hogy a fiatalabb hozzátartozóknak mire érdemes odafigyelni idősebb családtagjaikkal kapcsolatban.

FÜL-ORR-GÉGÉSZET

Beszélgetés Dr. Deme Orsolyával

18 perc

Mik a nyár szezonális betegségei? Javasolt-e a fültisztító pálcika használata? Tényleg létezik olyan, hogy orrcseppfüggőség? Mi állhat a rendszeres fülzúgás vagy szédülés mögött? A videóból mindez és még több is kiderül!

DIETETIKA

Beszélgetés Szálka Brigittával

20 perc

Hogy mi is a dietetika és mi a sikeres diéta titka? Miről szól a FODMAP diéta és kinek ajánlott? Brigitta minderről és saját munkamódszereiről is részletesen mesél videónkban.

Fotók

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)