Bemutatkozás - Első Füredi Magánklinika

Az Első Füredi Magánklinika 2021-ben nyitotta meg kapuit Balatonfüred szívében a Vaszary-galériának is otthont adó Honvéd utca és a korábbi balatonfüredi főorvosról elnevezett Huray utca sarkán. A mintegy 1000 m2-en elterülő intézmény lehetőséget biztosít a páciensek teljes körű kiszolgálására.

Veszprém megyében egyedüli holisztikus szemlélettel rendelkező klinika kiemelkedő orvosi csapattal és modern eszközökkel ellátott rendelőkkel várja a minőségi orvosi ellátásra vágyó pácienseket.

Klinikánkon a szakrendelések mellett, a diagnosztikát segítő ultrahang vizsgálatokat, valamint radiológiai részlegünkön röntgent, és mammográfiai vizsgálatot is végzünk. A legkorszerűbb technikai eszközökkel, gépparkkal és teljes körű labordiagnosztikai háttérrel rendelkezünk.

A pácienseink kényelmét szolgálják az általunk kínált kiegészítő szolgáltatások is, mint az épület teljes területén elérhető ingyenes Wifi, a közelben lévő parkolási lehetőségek, a telefonos ügyfélszolgálat és az online ügyintézés lehetősége.

Szakmai csapatunkban többnyire külföldi és hazai gyakorlattal rendelkező, magasan képzett szakorvosok dolgoznak, akik teljes mértékben elhivatottak munkájuk és az ügyfeleink gyógyulása iránt, holisztikus szemlélettel diagnosztizálják és kezelik a hozzánk érkezőket. Szakorvosaink elkötelezettek abban, hogy megtalálják az adott probléma okát és annak leghatékonyabb megoldását. Készek arra, hogy tanulmányozzák és átbeszéljék pácienseinkkel a korábbi leleteket. A rendelkezésre álló információkat szükség esetén további diagnosztikával egészítik ki, illetve bevonják az érintett területek szakorvosait és közösen határozzák meg a leghatékonyabb kezelési módszertant. Nyomon követik az ügyfelek terápiáját és az aktuális állapot szerint módosítják.

Szakorvosaink mellett gyógytornász és dietetikus gondoskodik arról, hogy a hozzánk ellátogató ügyfelek teljes körű képet kapjanak állapotukról, a szakmai tanácsok alapján változtassanak életmódjukon, egészségi állapotukon, hogy az orvosi kezeléseket különböző alternatív terápiákkal egészítsék ki és tegyék hatékonyabbá.

Kiemelten fontos számunkra a magas szintű szakmai elvárások mellett, a megfelelő orvos-beteg közötti információátadás, hogy ügyfeleinket partnerként vonjuk be a saját gyógykezelésükbe, életmódváltásukba. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy érthető, az ok-okozati összefüggésekre rávilágító diagnózist készítsünk, teljes körű terápiás javaslatokkal, igény szerint további konzultációkkal kiegészítve. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ember más, hasonló tünetek és problémák esetén is különbözőek lehetnek a megoldások és a terápiák – az a feladatunk, hogy ezt személyre szabottan megtaláljuk.

Amit nyújtunk Veszprém megye kiemelkedő klinikáján: exkluzív, barátságos környezet, magas színvonalú, diszkrét ellátás és közérthető orvos-beteg kommunikáció.

„Az Első Füredi Magánklinika megálmodásakor a célunk egy olyan magán egészségügyi intézmény létrehozása volt, ami túlmutat a hagyományos beteg-orvos kapcsolaton.

Minden munkatársunk abban a szellemben dolgozik, hogy a pácienst teljes egésznek tekinti: a test, a lélek és a szellem hármas egységének. A gyógyítás során a teljes embert kezeljük, az egyensúlyi állapotát visszaállítva kívánjuk elérni az egészség helyreállítását.

Ehhez elengedhetetlen, hogy meghallgassuk a pácienst, hogy interaktív legyen a kommunikáció, hogy bevonjuk a gyógyítási folyamatba és pontosan értse a problémát és a megoldási lehetőségeket. Ügyfelünk aktív részvétele és motivációja elengedhetetlen a teljes testi, lelki és szellemi gyógyuláshoz, az egyensúly megteremtéséhez.”


Dr. Nagy Gergő
Cégvezető és orvosigazgató

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)