Dr. Nádudvari Piroska - Első Füredi Magánklinika

Dr. Nádudvari Piroska

Szakterület: Aneszteziológia és intenzív terápia

Már az orvosi egyetem elvégzése előtt, volt lehetőségem belekóstolni a kórházi légkörbe. Ugyanis az iskola elvégzése előtt nővérként dolgoztam egy megyei kórház intenzív osztályán. Ekkor szerettem bele a súlyos betegek ellátásába. Vonzott a kihívás, hogy a legsúlyosabb, olykor reménytelennek tűnő esetekben segíthessek, hiszen ez az “igazi” életmentés, mely semmihez sem fogható adrenalin szintet, siker esetén pedig mérhetetlen boldogságot generál.

Egyik meghatározó élmény volt az életemben, amikor még ”civilként” voltam jelen egy fiatal rendőr motorbaleseténél. A mentőhelikopter megérkezéséig segédkeztem az életfunkciók biztosításában. Pár évvel később, pedig egy fogászati anesztézia kapcsán újból összesodort minket az élet. A férfi egyből felismert, és kifejezte háláját, sok évvel azelőtti segítségnyújtásomért.

A magánéletben és a munkámban egyaránt egy humánus, empatikus, motivált, és vidám embernek vallom magam. Szabadidőben szívesen kerékpározok, síelek, vagy utazok. Ezenkívül az olvasás és a főzés egyaránt a kedvelt időtöltéseim közé tartozik.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)