Dr. Szentendrei Teodóra - Első Füredi Magánklinika

Dr. Szentendrei Teodóra
Szakterület: belgyógyászat, diabetológia

A diploma megszerzését követően a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Sürgősségi és Kardiológia, valamint Endokrinológia – Diabetológiai profilú osztályán dolgoztam. Jelenleg szívinfarktuson, bypass- és billentyűműtéten átesett betegekkel foglalkozom, akik közül sokan cukorbeteggel küzdenek. Emiatt is orientálódtam a diabetológia irányába, hogy naprakész ismeretekkel segíthessem gyógyulásukat.

Mindennapi munkám során látom, hogy az életmód, a rendszeres testmozgás és a változatos, minőségi étrend milyen fontos egészségünk megőrzése és a szív-érrendszeri betegségek megelőzése érdekében. A cukoranyagcsere megfelelő keretek között tartásának szerves részét képzi a mozgás, a táplálkozás és a gyógyszeres terápia.

Célom, hogy kollegáimmal együttműködve sikeresen segíthessünk pácienseinknek. Fontos, hogy a betegeink megismerjék a cukorbetegség élettani hátterét, természetét, valamint szükséges, hogy elsajátítsák a gyógyszerek illetve inzulinterápia alkalmazásának gyakorlatát is. Ennél a betegségnél nagyon fontos az életmódváltás, mely szemléletmód kialakításában szintén meghatározó a diabetológus és a dietetikus szerepe.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)