Szálka Brigitta - Első Füredi Magánklinika

Szálka Brigitta

Szakterület: Dietetika

Gyermekkoromtól fogva vonzott az egészségügy, a kórházi közeg, a gyógyítás, mindemellett szeretek élelmiszerekkel foglalkozni, különböző beteg-étrendekbe beilleszthető és „szerethető” recepteket kreálni. A dietetikában mindezeket megtaláltam. Szerencsésnek tartom magam, hiszen sikerült olyan hivatást választanom, amit magaménak érzek és szenvedéllyel művelhetek. 2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. 

A pácienssel való kommunikációban fontosnak tartom a közös munkát, az egyénre szabott étrendi terápiát és annak belátását, hogy életminőségünk, betegségeink megelőzése, gyógyítása szempontjából meghatározó tényező, hogy milyen ételeket élemiszereket „tankolunk” a szervezetünkbe. Visszatérő siker és motiváció számomra és a Pácienseknek is, amikor egy frissen felfedezett cukorbeteg vércukorszintjét a diabetológussal, a gyógytornásszal együttműködve a megfelelő étrendi terápia mellett sikerül normalizálni.

Szeretek mindent beleadni abba, amit csinálok. Szabadidőmben sportolok, futok, kerékpározom. Hobbim és szenvedélyem az ételkészítés és ehhez kötődően a saját (diétás) receptjeimet tartalmazó blogom vezetése.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)