gyógytorna Balatonfüred icon

Gyógytorna

A gyógytorna fizioterápiás módszer, mellyel hatékonyan kezelhetjük a mozgásszervi panaszokat, sérüléseket. A gyógytornász célja elsősorban a fájdalom csökkentése, az ízületi mozgások javítása.

Balatonfüreden, egy helyen lehetőség van a diagnózis felállítására és a regenerációs folyamat lebonyolítására is magánklinikánk falain belül.

Azonnali időpontok Veszprém megyében | Kiváló gyógytornászok | Exkluzív környezet

Gyógytornászaink

Szakmai stábunkban lévő szakorvosaink több éves külföldi és hazai gyakorlattal rendelkező magasan képzett szakemberek, akik munkájuk és az ügyfeleink gyógyulása iránt teljes mértékben elhivatottak.

Erdősi Zsuzsanna

Gyógytornász
Erdősi Zsuzsanna Szakterület: Gyógytorna Már gyerekkoromban is központi szerepet játszott a mozgás, így kézenfekvő volt, hogy olyan foglalkozást választok, amiben kiteljesedhet a sport iránti szeretetem. A Pécsi Tudományegyetemen végeztem az Egészségtudományi karon. Úgy gondolom, hogy ebben a szakmában meg is találtam, amit kerestem. Mindig van új, van hova fejlődni és ez inspirál engem, hogy mindig naprakész legyek.

Szeretem látni az embereken, hogy miután részt vettek (fontos, hogy nem csak ott voltak) egy foglalkozáson máshogy látják magukat, a betegségüket és a megoldást is.

A pácienssel való kommunikációban fontosnak tartom, hogy egy nyelvet beszéljünk és őszinték legyünk egymással. Sikerorientált vagyok, ezért magammal és másokkal szemben is a maximálisan elérhető legtöbbet, legjobbat várom el. Extrovertáltságom segít abban, hogy könnyen megtaláljam a közös hangot másokkal.
1555

GYÓGYTORNA - ÁRAK

Gyógytorna 30 perces 6 000 Ft
Gyógytorna 60 perces 13 500 Ft
Csoportos gyógytorna, 60 perc(/fő) 5 500 Ft
Manuálterápia 45 perc 24 000 Ft
Milyen esetekben forduljunk gyógytornászhoz? 

  • Műtét előtt vagy után
  • Balesetek, sportsérülések utáni rehabilitáció
  • Gerincsérv kezelésére
  • Gerincferdülés 
  • Lúdtalp
  • Nyak-, hát-, vagy derékfájdalom esetén
  • Csontritkulás kezelésére
  • Ízületi kopások kezelésére

 

A nyak-, hát-, derék-, gerinc problémák nagy része az ülő életmódból, vagy a testünket egyoldalúan terhelő munkából fakad, de a várandósság vagy a gyors növekedés is okozhat elváltozásokat. 

A gyógytornász a leletek birtokában, egyénre szabott mozgásterápiás kezelést végez, mely során a páciens megtanulja azokat a módszereket, gyakorlatokat, melyekkel saját maga is csökkentheti vagy megszüntetheti a panaszait. Hosszútávon a gyógytorna a leghatékonyabb módszer a mozgásszervi panaszok gyógyítására, és a fájdalom megszüntetésére, mivel javítja az ízületek élettani körülményeit.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)