Dr. Csokai Katalin - Első Füredi Magánklinika

Dr. Csokai Katalin
Szakterület: Kardiológia

Azért szeretem az orvosi hivatást, mert a kezelés, gyógyítás révén vissza tudom adni a beteg reményét, hogy folytatni tudja korábbi életét, tevékenységét a magánéletében, munkájában, illetve a sportolásban egyaránt. Ezért választottam, és kiemelten szeretem a rehabilitációs munkámat, hiszen a diagnosztizálás csak az első lépés, a gyógyulás és a rehabilitáció egy hosszabb folyamat, amin szívvel lélekkel kísérem pácienseimet. Lényegesnek tartom a fiatal generáció felkészítését a leendő szakmájukra, rendszeresen és nagy örömmel végzem az orvostanhallgatók oktatását.

Fontosnak tartom a kölcsönös bizalmat, megértést és részemről a korrekt, teljes körű tájékoztatást. Örömmel tölt el, amikor egy beteg úgy távozik, hogy nem marad benne kétség és kérdés.

Hétről hétre sikerélményekkel gazdagodom, mikor a visszatérő betegeim javuló állapotukról és megelégedettségükről számolnak be.

Előre nézek, nem ragadok le a kilátástalan helyzetekben sem. Könnyen megtalálom a közös hangot mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztállyal.

Szeretem a könnyű- és komolyzenei programokat, barátokkal gyakran járok színházi előadásokra, családommal sokat kirándulok.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)