Dr. Fekete Éva - Első Füredi Magánklinika

Dr. Fekete Éva

Szakterület: Pszichiátria

Részben családi indíttatás miatt választottam az orvosi pályát, ugyanis 2 nővérem szintén ezen a területen helyezkedett el. Amellett, hogy testvéreim motiváló példaként jártak előttem, az is hozzájárult a pályaválasztásomhoz, hogy a biológia mindig is kedvenc tárgyaim közé tartozott. Harmadrészt, és talán ez motivált a legjobban, hogy segítséget nyújthassak a szenvedőknek. Ez rendkívüli örömöt okoz, és enélkül nem teljes a nap.

Munkám során igyekszem kiemelkedő hangsúlyt fektetni a beteg-orvos kommunikációra.  Ahogy mondani szokták:  ”A jó anamnézis-fél diagnózis.” A panaszok által, sok értékes információhoz juthatunk.  Emellett a terápia megértetése kulcs a beteg complience eléréséhez. Ez mentális betegeknél még sokkal fontosabb, hisz a dekompenzációt a páciensek kevésbé érzékelik, mint a környezetük.

Magamat egy vidám, barátságos és segítőkész embernek vallom. A munkámban rendkívül magas igényű vagyok, és elmondható rólam, hogy a belső értékek preferálása jellemző rám.

Szabadidőmben szeretek színházba járni. Főként a zenés darabokat preferálom, mint opera, operett, vagy musical. Szívesen utazom, elsősorban belföldön. Ezenkívül szeretek társasjátékozni családommal és sok időt foglalkozom a kutyáimmal is.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)