Dr. Kiliti Róbert - Első Füredi Magánklinika

Dr. Kiliti Róbert

Szakterület: Kardiológia

Az orvosi hivatást a gyógyítás öröme miatt választottam. 1994-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, később belgyógyászatból, majd kardiológiából is szakvizsgát tettem. Munkámban legjobban a páciensekkel történő személyes kontaktust, vizsgálatot, beszélgetést szeretem.

A hozzám fordulókkal való kommunikációban a partnerséget tartom a legfontosabbnak, azt, hogy el kell fogadnunk, miszerint a betegek egyre jobban érdeklődnek és egyre többet tudnak betegségükkel kapcsolatban. A mi dolgunk, hogy a rengeteg információ között rendet tegyünk a legjobb tudásunk szerint. Ezzel együtt (vagy éppen ezért!) nagyon fontos a beteg bizalmának elnyerése és megtartása.

Az évek alatt sok olyan esetem volt, melyekre szívesen tekintek vissza, de kettő közülük kiemelkedően fontos a számomra:

10 éve gondozott, coarctatio miatt többször operált, maradék stenosissal bíró,  (ezért magas rizikójú) fiatal nő sikeres szülése volt az egyik ilyen.

Illetve a 78 éves beteg „rábeszélése” billentyű műtétre. A páciens ma 92 éves, és jól van.

Vidám, csendes, nyugodt, konfliktus kerülő és családcentrikus ember vagyok, mérhetetlen optimizmussal.

Szabadidőmben szívesen olvasok, foci-, kézi-, vízilabda meccsre járok, vagy a tv-ben követem nyomon a mérkőzéseket, de a gitár pengetés, dobolás, túrázás is a hobbijaim közé tartozik.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)