Dr. Kohut László PhD - Első Füredi Magánklinika

Dr. Kohut László PhD
Szakterület: Belgyógyászat, kardiológia

Gyerekkorom óta orvos szerettem volna lenni, ez belülről fakadt. Az évek múlásával egyre jobban érdekelt az emberi szervezet működése és a betegségek gyógyítása. Azért választottam ezt a hivatást, hogy legjobb tudásom szerint, erkölcsi indíttatással a betegek javáért dolgozzak. 1984-ben végeztem az Ungvári Állami Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd kardiológiai és belgyógyász szakvizsgákat tettem.

A gyógyítás egy rendkívül nehéz feladat, mert az élő szervezet olyan változatos, olyan sokféle, hogy szinte nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma betegség. A páciensnek nemcsak betegsége, hanem lelke is van, amely minden betegség alkalmával sérül, s amelyet a testtel együtt kell gyógyítani. Az orvoslás rendkívül fontos feladata megértetni, hogy a gyógyulásért mit és miért kell mindenkinek saját magának megtenni. A betegek életmód változtatásra és öngondoskodásra való felkészítése nélkül a legdrágább gyógyszerek, műtéti kezelések sem hozzák meg a kívánt eredményt.

Sikernek érzem, amikor elnyerem a súlyos szívbetegek bizalmát, hitet adok nekik a reményvesztett és kilátástalannak tűnő lelkiállapotban és legjobb tudásom szerint segítem a felépülésüket, a gyógyulásukat, amikor átvesszük, hogyan tudnak a továbbiakban, betegségükkel együtt, minőségi életet élni.

Precíz, megbízható embernek tartom magam, aki igényes a munkájára, gyakorlatias, együttműködő és örök optimista.

Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok, szeretek túrázni, búvárkodni és utazni. A rendszeres szakmai továbbképzések mellett nagy érdeklődéssel figyelem a társadalomtudományok és a természettudományok területén elért újabb eredményeket.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)