Dr. Kormos Zsófia - Első Füredi Magánklinika

Dr. Kormos Zsófia
Szakterület: Reumatológia

Gyermekkorom óta érdekelt a biológia, az emberi test működése, a betegségek és gyógyításuk. Így számomra nem volt kérdés, hogy az orvosi hivatást válasszam, és ezt azóta sem bántam meg, nem is tudnék más szakmát elképzelni magamnak.

A páciensekre minden esetben egyenrangú partnerként tekintek, a kommunikáció során pedig nagyon fontosnak tartom az őszinteséget mindkét fél részéről, hiszen csak így tudunk igazán eredményeket elérni.

Orvosként az egyik legnagyobb sikerélményemként tartom számon azt az esetet, amikor egy páciens heves derékfájással és két hete bénult lábfejjel jelentkezett nálam, melyet egy kiszakadt porckorongsérv okozott. A gyors szervezésnek, műtéti beavatkozásnak és eredményes fizikoterápiának, rehabilitációnak köszönhetően a fájdalmai és a lábfej bénulása teljesen megszűntek.

Megfontolt és alapos embernek tartom magam és nem csak a páciensekkel való kommunikáció során, de az élet minden területén fontos számomra az őszinteség. Emellett együttérző és segítőkész vagyok, valamint nagyon szeretek csapatban dolgozni.

Szabadidőmben szívesen járom a természetet, imádok túrázni, evezni és úszni, kevésbé mozgalmas hobbijaim pedig a fotózás és az olvasás.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)