mRNS alapú HPV SZŰRÉS

mRNS ALAPÚ HPV SZŰRÉS

A teszt segítségével jobban kiszűrhetők a valóban nagy odafigyelést igénylő esetek, ugyanakkor érzékenysége miatt a felesleges aggodalmak és vizsgálatok is elkerülhetők.

Akciósan most 2 napig igényelhető (október 17., október 22).
Cselekedjen időben!

A szűrés életet menthet!

Világviszonylatban a 4. leggyakoribb daganatos betegség

Hazánkban évente nagyságrendileg 1500 nőt érint és 500 halálesetért felelős. A méhnyakrákos esetek közel 100%-ának  hátterében  kimutatható valamilyen HR-HPV (high risk= magas kockázatú, rákkeltő) fertőzés.

A HPV-fertőzés alattomos betegség, mert nem feltétlenül jár tünetekkel.

RENDSZERES SZŰRŐVIZSGÁLATTAL A MÉHNYAKRÁK IDEJÉBEN FELISMERHETŐ ÉS KEZELHETŐ!

Szinte mindem második magyar nő fertőzött a HPV-vel.

A II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján működő HPV-Centrum adatai alapján a vizsgált nők 52,21%-ánál volt kimutatható a HPV-fertőzés. A fertőzöttek 69,93%-ban a magas kockázatú úgynevezett rákkeltő típusokat mutatták ki.

A HPV fertőzés a leggyakoribb szexuális úton terjedő fertőzés. A nők kb. 80%-a élete során átesik valamilyen HR-HPV fertőzésen, de ezek nagy része néhány hónap alatt tünet és komplikáció mentesen magától gyógyul.

A méhnyakrák szűrés leghatékonyabb módja a mRNS alapú HPV szűrés, ami messze meghaladja a hagyományos citológiai szűrővizsgálatok érzékenységét.

Az mRNS alapú HPV teszt október 17-én és 22-én akciósan, csak 15.000 Ft klinikánkon.

EGYEDÜLÁLLÓ mRNS ALAPÚ HPV TESZT

A hagyományos, DNS alapú HPV tesztek csak a HPV jelenlétéről adnak információt, annak aktivitásáról azonban nem. Válassza a legmodernebb, mRNS alapú HPV szűrést, amely a HPV fertőzés okozta onkoproteinek (a daganatos elváltozáshoz vezető fehérjék) termelődését méri.

Az mRNS alapú teszt a daganat kialakulása szempontjából valóban rizikós fertőzéseket szűri, így elkerülheti a tranziens (méhnyakrák szempontjából nem releváns) HPV fertőzések miatti felesleges további vizsgálatokat és beavatkozást.

A legkorszerűbb technológiával akár 3 munkanapon belül kimutatható a 14 HR-HPV okozta fertőzés és a lehetőség van a legveszélyesebb HPV 16 illetve 18/45 okozta infekciók azonosítására is mRNS alapon.

Foglaljon időpontot akciós áron, 15. 000 Ft-ért október 17-re, vagy október 22-re.

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)