VÉRVÉTEL

Gyors, sorban állás nélküli vérvételi lehetőséget keres? Akkor a legjobb helyen jár!

Balatonfüred szívében, a Honvéd utca 5. szám alatt várjuk hétfőtől-szombatig, mindenre kiterjedő vérvételi lehetőségekkel. Egy hely, ahol nincs szükség beutalóra, ahol elkerülheti a hosszú kígyózó sorokat, a türelmetlen ügyintézőket vagy a lassú eredményközlést.

Foglaljon időpontot még ma!

Miért balatonfüredi magánklinikánkon csináltasson vérvételt?

Gyors és egyszerű

Beutaló és sorban állás nélküli vérvétel, akár azonnal

Mindent 1 helyen

Több ezer egyéni vizsgálat közül válogathat

Kérdéseire választ adunk

Előzetes és utólagos konzultációs lehetőség a laborvizsgálatról

A legjobb kezekben

Türelmes, szakképzett munkatársak, kellemes légkör

1. lépés: Vérvételi vizsgálat kiválasztása

Az első és legfontosabb lépés, hogy milyen típusú panelekre, eredményekre van szükségünk a vérvétel során. Ennek a lépésnek azért van döntő jelentősége, mert a nem megfelelően kiválasztott laborvizsgálat késlelteti a diagnózist, így befolyásol- hatja a kezelés időtartamát és menetét!

Hogy is történik mindez? Jellemzően a vérvételre szakorvosi javaslattal érkeznek a páciensek. Ilyenkor az orvos előzetes tájékoztatást ad arról, hogy milyen típusú laborvizsgálatokra, eredményekre van szüksége a pontos diagnózis felállításához.

Ha nem tudja mire van szüksége, akkor érdemes egyeztetni orvosával, vagy forduljon az Első Füredi Magánklinika egészségügyi asszisztenseihez, akik, akik ingyenes tanácsadás keretében segítenek kiválasztani a megfelelő vérvételi vizsgálatokat, paneleket.

Az Első Füredi Magánklinikán semmilyen vizsgálat elvégzéséhez nincs szükség beutalóra, ugyanis térítés ellenében lehetőség van bármilyen laborvizsgálat elvégzésére!

A vérvétel díja a mintavételi díjból, azaz 3500 Ft-ból és a kért vizsgálatok árából áll össze. Vannak azonban olyan panelek az árlistában, amelyek már tartalmazzák a mintavételi díjat is – ezek feltüntetésre kerültek. 

Leggyakoribb vérvételi típusok:

A részletes árlista itt található

2. LÉPÉS: Időpontfoglalás vérvételre

A második lépés az Önnek megfelelő vérvételi időpont kiválasztása. Ez történhet az online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül, vagy telefonon is. Ha segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése merült fel, hívja ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készséggel állnak  rendelkezésére a +36 87 999 359 telefonszámon.

Az időpontfoglalás az Első Füredi Magánklinikán gyors és egyszerű folyamat. Általában az időpontfoglalást követő munkanapon tudjuk fogadni pácienseinket. Nincs hosszú előjegyzés vagy várakozás.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
08:00-13:00
között
08:00-13:00
között
(3 éves kortól gyermekvérvétel is elérhető)
08:00-13:00
között
08:00-13:00
között
08:00-13:00
között

3. lépés: Előkészületek a vérvételre

Egy egyszerű vérvétel nem igényel komolyabb előkészületet. Arra érdemes odafigyelni, hogy a vizsgálatot megelőzően megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszunk, ezáltal az erek is láthatóbbá válnak, ami megkönnyíti a mintavételt. Elterjedt tévhit, hogy vérvételre minden esetben éhgyomorra kell érkezni, ám ételintolerancia, vagy allergia vizsgálat esetén kifejezetten ajánlott az étkezés.

Vércukor vizsgálatoknál szükséges az éhgyomor, amely azt jelenti, hogy a vérvételt megelőző 9-12 órában már nem szabad táplálékot bevinni a szervezetbe. Ásványvíz, csapvíz fogyasztása megengedett.

További kérdése merült fel? Menjen biztosra, tájékozódjon a vérvizsgálattal kapcsolatos előkészületekről ügyfélszolgálatunkon, kollégáink készséggel várják hívását!

4. LÉPÉS: Vérvétel menete, és eredménye

Érkezzen a lefoglalt időpont előtt 5 perccel, hogy az adategyeztetést a kollégák gyorsan elvégezhessék. Klinikánkon a vérvétel nagyjából 15 percet vesz igénybe. Ez idő alatt megtörténik az adminisztráció, a szükséges tájékoztatás, a megfelelő fertőtlenítés és a mintavétel is.

A vérvételi eredményeket minden esetben e-mailben küldjük pácienseink részére. Egy általános vérvétel vizsgálatnak 2 munkanapon belül van eredménye.

A speciális, bonyolultabb vizsgálatok tovább tartanak, erről pontos tájékoztatást kap a klinika munkatársaitól.  Eredménykiadást követően, az Első Füredi Magánklinika lehetőséget biztosít a leletek kiértékelésre egy belgyógyászati szakorvosi konzultáció keretében.

LABORDIAGNOSZTIKA - ÁRAK

Feltüntetett áraink nem tartalmazzák a mintavételi díjat.
Több laborvizsgálat együttes kérése esetén csak egy mintavételi díj kerül felszámításra.

AKCIÓS AJÁNLAT: Nagyrutin laborvizsgálat mintavételi és kezelési díjjal (TSH nélkül) 9 900 Ft
AKCIÓS AJÁNLAT: Nagyrutin laborvizsgálat alap pajzsmirigy értékkel, mintavételi és kezelési díjjal (TSH-val) 11 200 Ft
Pajzsmirigy panel (TSH, FT3, FT4, Thyreoglobulin, Anti-TPO) 16 000 Ft
Vasanyagcsere panel (Vérkép automatával (6 diff.); Vas, Transzferrin, Ferritin, Szolubilis transzferrin receptor, Transzferrin szaturáció) 13 000 Ft
Thrombosis panel (V. faktor, Leiden mutáció, II. faktor, protrombin G20210A mutáció, MTHFR C677T mutáció, Anti-trombin III panel, GOT, GPT, Gamma-GT, Alkalikus foszfatáz, Vérkép automatával, Protrombin, APTI) 38 000 Ft
Gyermekvérvétel 10% kedvezménnyel
Labor mintavételi és kezelési díj 3 500 Ft
Labor mintavételi és kezelési díj házhoz történő kiszállásnál 6 000 Ft
Laborvizsgálati részletes díjak (a mintavételi díjat nem tartalmazzák) Árjegyzék letöltése

2022. júliusától érvényes áraink az alábbi gombra kattintva elérhetőek:

ÚJ árlista (2022.07.01-től)