Az Első Füredi Magánklinikán missziónknak érezzük, hogy minőségi, érthető és páciensközpontú szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk fordulók számára. Ezért orvos csapatunkat úgy válogattuk össze, hogy Ön mind szakmailag, mind emberileg kifogástalan ellátásban részesüljön! 

Minden munkatársunk fontosnak érzi, hogy a páciens tökéletesen tisztában legyen az állapotával, a kezelés lehetőségeivel és a saját szerepével a kezelés alatt. Hisszük, hogy sokkal eredményesebb a gyógyulás, ha a beteg is tesz érte, ha tudja, hogy mi miért történik, és melyik kezelés milyen eredményt hozhat. 

Preventív szemlélettel dolgozunk.
Könnyebb megelőzni a problémát, mint a kialakult betegséget kezelni, ezért hangsúlyozzuk a szűrővizsgálatok fontosságát.

Az évenkénti szűrések, mint a nőgyógyászati-, belgyógyászati vizsgálat, az emlő szűrés, a labordiagnosztika, vagy urológiai vizit segítenek abban, hogy fény derüljön a megelőző állapotokra, és a betegség kialakulása előtt meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket az egészség megőrzése érdekében. 

 

Klinikánkon kedvezményes szűrő csomagokkal várjuk Önt, melyek azokat a fontos vizsgálatokat tartalmazzák, amelyek segítségével átfogó képet kapunk a szervezet állapotáról. Minden csomagunk tartalmaz belgyógyászati szakvizsgálatot, laborvizsgálatot, ultrahang és röntgen vizsgálatot is, valamint visszajelzést az eredményekről, összefüggésekről egy szakorvosi konzultáció keretében. A kor előrehaladtával bizonyos betegségek kockázata megnő, ezért fontos, hogy mindig a korosztályunknak megfelelő szűréseket válasszuk. A megfelelő csomagok kiválasztásában az Első Füredi Magánklinika kollégái szívesen segítenek.

 

A rendszeres szűrés komoly betegségektől óv meg, segít megőrizni az életminőségünket, és vitalitásunkat. Ha a vizsgálatok kimutatnak bármilyen problémát, szakorvosaink segítenek az okok feltárásában és a megfelelő terápia kiválasztásában.

 

Kinek ajánlott? 

A szűrővizsgálatokat elsősorban azoknak a pácienseknek javasoljuk, akiknek nincsenek panaszaik és szeretnék azokat megelőzni.